T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı

FIRIN İŞLETMECİLERİNE YÖNELİK EĞİTİM VE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

Yayın Tarihi : 20.01.2020

   İl Müdürlüğümüz toplantı salonunda;İl Merkezimizde faaliyet gösteren Ekmek ve ekmek çeşitleri ve unlu mamüller üretimi yapan işletme sahiplerine yönelik,16/01/2020 tarihinde eğitim ve bilgilendirme toplantısı yapıldı.Gıda ve yem şube müdürlüğümüz tarafından yapılan eğitim toplantısında,Genel Hijyen Kuralları,Gıda Güvenliği,İşletmelerde çalışan personelin hijyeni,Alo 174 Gıda Hattı ile ilgili konular;İlgili Mevzuatlar ışığında yaklaşık 20 adet işletme sahibine önemli bilgiler verildi.

   Yapılan eğitim toplantısı sonunda;Ayrıca soru cevap kısmına yer verilerek,ilgili sektörde faaliyet gösteren işletme sahiplerinin sorunları ve çözüm önerileri konusunda gereken bilgi paylaşımları yapıldı.