İl Merkezimiz, Sorgun , Akdağmadeni, Boğazlıyan ve Yerköy İlçelerimizde faaliyet gösteren toplu tüketim yerleri ve yemek üreten işletme sahiplerine yönelik, 25-27.12.2019 , 07-08-09/01/2020 tarihlerinde 5 gün süreyle eğitim ve bilgilendirme toplantıları yapıldı.Gıda ve Yem Şube Müdürlüğümüz tarafından yapılan eğitim toplantılarında , Genel Hijyen kuralları , Gıda güvenliği , işletmelerde çalışan personelin hijyeni, Alo 174 Gıda Hattı ile ilgili konular ; ilgili mevzuatlar ışığında yaklaşık 100 adet işletme sahibine önemli bilgiler verildi.
Yapılan eğitim toplantılarında ; ayrıca soru cevap kısmına yer verilerek, ilgili sektörde faaliyet gösteren işletme sahiplerinin sorunları ve çözüm önerileri konusunda gereken bilgi paylaşımları yapıldı.Önümüzdeki günlerde İlimiz merkez ve ilçelerinde Gıdanın farklı kollarında faaliyet gösteren diğer işletme sahiplerine yönelik eğitimler devam edecektir.